OSVOJI CLOUDGO TENISICE

OSVOJI CLOUDGO TENISICE
Novosti, December 9, 2022
OSVOJI CLOUDGO TENISICE

Članak 1. Organizator nagradnog natječaja pod nazivom „OSVOJI CLOUDGO TENISICE“ (dalje: Natječaj) je Ferivi& Co. d.o.o., Osječka 188,31 207 Tenja, OIB: 13270123807 (dalje: Organizator). Osoba koja se prijavi radi sudjelovanja na Natječaju dalje se u tekstu naziva Sudionik.

Članak 2. Natječaj se odvija u periodu počevši od 11.12.2022. u 10:00 sati do zaključno 18.12.2022. u 23:59 sati.

Članak 3. Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, starije od 16 godina na dan početka ovog Natječaja, osim natjecatelja koji su na društvenim mrežama ili web stranici Organizatora u posljednjih 90 dana osvojili nagradu u nekom od natječaja. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju nemaju zaposlenici Organizatora, niti članovi njihovih užih obitelji, kao niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ovog nagradnog natječaja. Mlađi od 16 godina nemaju pravo sudjelovati u Natječaju. U slučaju da se, unatoč ovim Pravilima, osoba mlađa od 16 godina ili osoba koja ne prebiva u Hrvatskoj prijavi za sudjelovanje u Natječaju, a kasnijom provjerom podataka bude ustanovljeno da ne udovoljava uvjetu godina iz ovog članka, njezin rezultat bit će proglašen nevažećim te će nagrada pripasti idućem najbolje plasiranom Sudioniku koji godinama i lokacijom zadovoljava uvjete.

Članak 4. Za sudjelovanje u Natječaju potrebno je na društvenoj mreži Instagram ispod objave „OSVOJI CLOUDGO TENISICE” na Running Gate profilu objaviti komentar te zapratiti profile @running_gate i @orp_croatia. Broj komentara po osobi nije ograničen. Cilj je objaviti najkreativniji komentar.

Članak 5. Sudionik mora biti jedini i isključivi nositelj autorskih prava na prijavljeni odgovor. Ako se u odgovoru spominju treće osobe, Sudionik svojim sudjelovanjem potvrđuje da ima njihov pristanak za njihovu objavu. Sudionik jamči da se s prijavljenim odgovorom ne krše autorska i druga prava treće strane.

Članak 6. Cilj Natječaja je odabir najkreativnijeg komentara Sudionika te njegovo nagrađivanje. Najkreativniji komentar odabrat će stručni žiri Organizatora. Dobitnik će biti obaviješten putem označavanja u komentaru ispod objave „OSVOJI CLOUDGO TENISICE” te kontaktiranjem putem poruke na društvenoj mreži po završetku nagradnog natječaja u roku od 14 dana nakon završetka natječaja. Dobitnik treba odgovoriti u roku od 24h od proglašenja kako bi dostavio potrebne podatke Organizatoru za realizaciju nagrade. Nagrada za dobitnika: 1. Cloudgo tenisice

Članak 7. Organizator će pregledati sve prijavljene odgovore i zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljene Sudionike ako: · Sudionik prekrši Pravila; · Sudionik ne odgovori na upit Organizatora u roku od 24 sata ili ostavi netočne osobne podatke ili iz drugog razloga nije moguće stupiti s njim u kontakt; ·odgovor se ne pridržava teme Natječaja; ·odgovor nije autorsko djelo Sudionika koji ih prijavljuje, ili Sudionik ne pruži dokaz o autorskom djelu; · Prijavljen odgovor je uvredljivog ili vulgarnog sadržaja, spominju se javne osobe ili se na bilo koji način predstavlja sadržaj koji nije u skladu sa zakonom.

Članak 8. Organizator zadržava pravo prekinuti Natječaj, u slučaju okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, u kojem slučaju se oslobađa svih mogućih nastalih obveza prema Sudioniku. Organizator ne snosi nikakvu odgovornost zbog tehničkih problema ili grešaka u unosu podataka i drugih razloga koji ne ovise od Organizatora. Sudionik koji sudjeluje u Natječaju prihvaća prava i obveze iz Pravila. Organizator zadržava pravo promjene Pravila, o čemu će svi Sudionici biti pravovremeno obaviješteni objavom na društvenim mrežama (Facebook i Instagram) tvrtke Running Gate. U slučaju spora između Organizatora i Sudionika nadležan je Općinski sud u Osijeku.

Članak 9. Organizator će osobne podatke sudionika koristiti isključivo za kontaktiranje Sudionika radi dogovora oko preuzimanja nagrade. Organizator prikuplja osobne podatke sukladno Izjavi o privatnosti dostupnoj na www.runninggate.hr.

Članak 10. Dobitnik ne snose obavezu plaćanja nikakvih poreza, obveze ili naknada direktno povezanih s nagradom.

Članak 11. Natječaj nije ni na koji način povezan, sponzoriran ili promoviran od strane društvenih mreža koje se spominju u ovom natječaju.