X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Tajice

tablično redno

19 Artikal(a)

tablično redno

19 Artikal(a)

Tajice

Tajice

Ovaj odjevni predmet koji svoje korijene vuče još iz 13. stoljeća danas je popularniji no ikad. Iznimno su popularne među ženama, ali ih u sportske svrhe sve više koriste i muškarci. Dapače, prije se tajice uopće nisu smatrale ženskom odjećom, iako se danas taj trend polako „vraća na staro“. Nosili su ih gorštaci kao zaštitu od raslinja i kukaca, a bile su omiljene i među kaubojima i vojnicima (te naravno kraljevima, ako se sjećate starih portreta!).

Dok su prije tajice bile dva odvojena odjevna predmeta i izrađivala su se od kože, danas se prvenstveno prave od umjetnih materijala zbog njihovoj odličnih svojstava jer ne upijaju znojenje.

Odlične su za vježbanje i zbog svojih izolacijskih svojstava – neće vam biti hladno. Jako su rastezljive i ne ograničavaju pokrete koje možete izvesti, a i sprečavaju trljanje kože koje dovodi do crvenila. Neka istraživanja pokazuju da tajice poboljšavaju i cirkulaciju, a čini se da i smanjuju otpor zraka u odnosu na kratke hlačice, no to je ipak manje bitno, osim ako ne planirate u njima plivati.

Danas su tajice sve više odjevni predmet koji ne služi samo za vježbanje, već i za svakodnevno nošenje. Zato je izbor tajica vrlo šarolik – od uobičajenih, tamnih pa sve do živopisnih, šarenih tajica s raznim uzorcima, no za trčanje su ipak najpopularnije one klasične, crne. Razlog njihove popularnosti ima veze s time što su ne samo udobne i praktične, već i sjajno ističu vašu figuru.

U našoj ponudi „kriju se“ Nike, adidas Performance, Asics, Salomon i Compress tajice – za sve prilike!

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje