X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Obuća

tablično redno

1-28 of 164

Stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

tablično redno

1-28 of 164

Stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Obuća

Ženske tenisice

Iako se žene s razlogom naziva modno osvještenijim spolom, tenisice su danas uobičajeni dio svakog ženskog ormara. Prve ženske tenisice nastale su 1976, nakon što je rekreativno trčanje postalo sve popularnije. Nekad se na njih gledalo s određenim odmakom, no danas je svima jasno da su one neophodne za svakodnevni život…

…a i nije da nošenje tenisica predstavlja modni kriminal. Naprotiv, ne samo na se radi o najudobnijem komadu obuće, već postoji mali milijun različitih modela koji osim zanimljivih sportskih karakteristika nude i svoje, često vrlo jasne i hrabre, stilove. Time tenisice zapravo postaju i jedan od modno najživljih odjevnih predmeta.

Za razliku od muških tenisica koje često izgledaju nešto klasičnije, ženske se ne razlikuju po ugrađenim tehnologijama. Tako možete biti sigurni da dobivate tenisice koje su kvalitetne, izdržljive i napravljene baš za trčanje.

Zahvaljujući bogatoj ponudi tenisica i brandova, što podrazumijeva Nike, Adidas, Asics, Saucony, Mizuno i Salomon sigurni smo da ćete pronaći tenisice koje Vam odgovaraju u svakom pogledu – i izgledom, i kvalitetom – bez kompromisa!

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje