NIKE INVINCIBLE 3

NIKE INVINCIBLE 3
Recenzije, February 19, 2024
NIKE INVINCIBLE 3

Nike Invincible 3 su revolucionarne cestovne tenisice koje kombiniraju vrhunsku tehnologiju i inovativni dizajn kako bi pružile vrhunsku udobnost i performanse tijekom trčanja. Ove tenisice su rezultat dugogodišnjeg istraživanja i razvoja, usmjerenog na stvaranje idealne obuće za trčanje koja će podržati trkače u svakom koraku.

Širi srednji potplat pruža više stabilnosti u odnosu na prethodnu verziju. Više pjene od prethodne verzije postavlja visoki standard u amortizaciji i udobnosti i to sve u elegantnijem dizajnu. Potporna plastika u predjelu pete manja je od prethodne verzije no i dalje pruža siguran i udoban osjećaj.

Jedna od ključnih karakteristika Nike Invincible 3 je njihov jastučasti potplat, koji pruža nevjerojatno mekan osjećaj pri svakom koraku. Ovaj potplat izrađen je od posebne pjene visoke gustoće koja apsorbira udarce i pruža iznimnu podršku stopalu. ZoomX pjena pruža stabilnost bez žrtvovanja udobnosti - zapravo, dodatno je pojačava. Osjetite podršku s prirodnom zakrivljenosti potplata koja dodaje odazivnost svakom koraku, čineći čak i teže trke ugodnima u modelu Invincible 3. Bez obzira trčite li duge ili kraće relacije, Nike Invincible 3 će vam pružiti osjećaj lebdenja iznad tla. Težina muškog modela u veličini US 9 iznosi samo 310 grama.

Evoluirani gornji dio od Flyknita postavlja zone prozračnosti tamo gdje se stopalo najviše zagrijava. Snažan i izdržljiv, pomaže održati vaše stopalo sigurnim tijekom svakog kilometra.

Nike Invincible 3 su također estetski privlačne tenisice, s modernim dizajnom koji će privući pažnju gdje god da krenete. Dostupne su u različitim kombinacijama boja, omogućujući vam da izrazite svoj osobni stil i dok trčite. Ponudu možete pogledati u Running Gate poslovnici i na web shop-u

Ove tenisice su idealne za sve trkače, bez obzira na nivo iskustva ili ciljeve. Bilo da trčite radi opuštanja, postizanja osobnih rekorda ili sudjelovanja u utrkama, Nike Invincible 3 su pouzdan partner koje će vam pružiti potrebnu podršku i udobnost.

Iskusite vrhunsku kombinaciju tehnologije i stila s Nike Invincible 3 i podignite svoje trčanje na novu razinu!