X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Tajice

tablično redno

1-28 of 49

Stranica:
  1. 1
  2. 2

tablično redno

1-28 of 49

Stranica:
  1. 1
  2. 2

Tajice

Tajice

Ovaj odjevni predmet koji svoje korijene vuče još iz 13. stoljeća danas je popularniji no ikad. Iznimno su popularne među ženama, ali ih u sportske svrhe sve više koriste i muškarci. Dapače, prije se tajice uopće nisu smatrale ženskom odjećom, iako se danas taj trend polako „vraća na staro“. Nosili su ih gorštaci kao zaštitu od raslinja i kukaca, a bile su omiljene i među kaubojima i vojnicima (te naravno kraljevima, ako se sjećate starih portreta!).

Dok su prije tajice bile dva odvojena odjevna predmeta i izrađivala su se od kože, danas se prvenstveno prave od umjetnih materijala zbog njihovoj odličnih svojstava jer ne upijaju znojenje.

Odlične su za vježbanje i zbog svojih izolacijskih svojstava – neće vam biti hladno. Jako su rastezljive i ne ograničavaju pokrete koje možete izvesti, a i sprečavaju trljanje kože koje dovodi do crvenila. Neka istraživanja pokazuju da tajice poboljšavaju i cirkulaciju, a čini se da i smanjuju otpor zraka u odnosu na kratke hlačice, no to je ipak manje bitno, osim ako ne planirate u njima plivati.

Danas su tajice sve više odjevni predmet koji ne služi samo za vježbanje, već i za svakodnevno nošenje. Zato je izbor tajica vrlo šarolik – od uobičajenih, tamnih pa sve do živopisnih, šarenih tajica s raznim uzorcima, no za trčanje su ipak najpopularnije one klasične, crne. Razlog njihove popularnosti ima veze s time što su ne samo udobne i praktične, već i sjajno ističu vašu figuru.

U našoj ponudi „kriju se“ Nike, adidas Performance, Asics, Salomon i Compress tajice – za sve prilike!

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje