X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Načini plaćanja

Naručene artikle možete platiti pouzećem prilikom dostave paketa, po ponudi, kreditnim karticama (Diners, Visa, MasterCard, Maestro putem PayWay sustava) ili putem sustava PayPal


Obročno plaćanje je moguće kreditnim karticama Diners i Visa (PBZ) do 6 rata bez kamata, te karticama Visa i Mastercard (Zagrebačke banke) do 12 rata bez kamata (minimalni iznos za plaćanja karticama Zagrebačke banke na rate je 500 kn). 


Prilikom plaćanja kreditnim karticama ništa neće biti naplaćeno s kartice koju ste unijeli sve dok se ne potvrdi da su naručeni artikli stvarno raspoloživi. Do tog trenutka sredstva na kartici će biti samo rezervirana. Tek kada se potvrdi raspoloživost naručenih artikala sredstva će biti naplaćena sa Vaše kartice. U suprotnom, sredstva će biti otkazana.

Raspon rata na kreditnim karticama Diners, Visa (PBZ):

maksimalni broj rata           minimalni znos (kn)
2 - 150
3 - 300
4 - 450
5 - 600
6 - 750

 

Raspon rata na kreditnim karticama Visa i Mastercard (Zagrebačke banke):

maksimalni broj rata           minimalni znos (kn)
12 - 500

 

Plaćanje pouzećem znači da naručene artikle plaćate gotovinom dostavljaču, nakon čega će vam on izdati potvrdu da ste pošiljku preuzeli i platili.

Plaćanje putem sustava PayPal

Kad izaberete plaćanje putem sustava PayPal biti ćete preusmjereni u sustav plaćanja. Nakon prijave trebate potvrditi transakciju. Vaše PayPal plaćanje će biti odmah realizirano i utjecati će na stanje Vašeg PayPal računa. Kao potvrdu transakcija primiti ćete e-poštu s informacijom o izvršenom plaćanju.  Prilikom plaćanj PayPal-om povrat sredstava je moguć unutar 60 dana od obavljanja kupnje. U slučaju povrata, sredstva se vraćaju na Vaš PayPal račun.

Način plaćanja odabirete sami u procesu narudžbe. Dostupnost načina plaćanja ovisi o vrsti narudžbe (personalizirani artikli se ne mogu platiti gotovinom prilikom preuzimanja, kao niti paketi koji se preuzimaju u trgovinama). Također, prilikom dostave na kioske Tiska i Paketomate nije moguće plaćanje gotovinom.

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje