X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Sportski uređaji

tablično redno

1-28 of 45

Stranica:
  1. 1
  2. 2

tablično redno

1-28 of 45

Stranica:
  1. 1
  2. 2

Sportski uređaji

Satovi

Prvi ručni satovi dostupni su još od 17. stoljeća, kada je znanstveni napredak omogućio preciznu izradu alata i mehanizama koji su ljudima omogućili da prate vrijeme. Prvi su satovi bili veoma neprecizni, ali potreba za preciznim određivanjem vremena s vremenom je dovela do strelovitog razvoja tehnologije.

Ni dan danas mehanički satovi nisu zaboravljeni, ali su danas ipak praktičniji satovi bazirani na oscilaciji kristala kvarca, kojim se za red veličine preciznije očitava vrijeme. Time su mehanički satovi pogurani u svijet mode i zaljubljenika u satove. Razvoj elektronike i pad cijena većinu je ljudi ponukao da za sebe ipak kupe praktičnije satove koji ne zahtijevaju navijanje ili servise, nego samo povremenu promjenu baterije.

Srećom da na tome stvar nije stala. Proizvođači su uvidjeli da satovi pomalo gube svoju svrhu, jer se vrijeme može savršeno dobro očitati s mobitela. Ali satovi ipak imaju jednu prednost. Ne samo da su lijepi i elegantni, već je očitavanje vremena s njih puno brže, a i ne postoji bojazan da će Vas baterija odjednom izdati.

No očito da se ipak moglo ići malo dalje. Zašto ne spojiti jednostavnost sata s nekim od mogućnosti koje pružaju ostali moderni uređaji? Zašto ne omogućiti ljudima da broje otkucaje srca, kad se sat već nosi na zapešću? A zašto ne ugraditi i GPS sustav te razne druge mjerne instrumente kojima ćemo ljudima pružiti pregršt mogućnosti?

I tako su rođeni Garmin satovi, koji su spoj moderne tehnologije i sportskog dizajna. U naizgled jednostavnim, malim kućištima krije se hrpa mogućnosti, opcija i pravi raj za sve sportaše. Ovi satovi prate sve vaše korake, pamte ih i omogućuju vam da u svakom trenutku analizirate svoje uspjehe, postignuća i napredak. Koliko ste kalorija potrošili? To je vidljivo uz samo nekoliko pritisaka tipki!

Podatke možete i prebaciti na računalo za dugotrajnu pohranu i temeljitiju analizu. Tko kaže da su satovi out? Danas mogu napraviti više no ikad i ne predstavljaju samo uteg oko ruke, već kvalitetnog i korisnog suputnika u vašim sportskim aktivnostima. /p>

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje