Adidas SUPERNOVA – tenisica koju trebate za svakodnevno trčanje

adidas SUPERNOVA – tenisica koju trebate za svakodnevno trčanje
Novosti, February 27, 2024
adidas SUPERNOVA – tenisica koju trebate za svakodnevno trčanje

Trčanje je više od aktivnosti - to je način života a konzistentnost je ključ postizanja boljeg rezultata u trčanju.

adidas je stvorio tenisice SUPERNOVA s ciljem revolucionarne udobnosti i potpore. One su tvoj najbolji partner u svakodnevnom trčanju!

Linija adidas SUPERNOVA tenisica je inspirirana zadovoljstvom koje trčanje pruža. Tenisice nude izuzetnu udobnost uz prepoznatljiv adidas dizajn, čineći ih savršenim izborom za početnike. adidas SUPERNOVA kolekcija uključuje SUPERNOVA RISE te modele SUPERNOVA STRIDE i SUPERNOVA SOLUTION. SUPERNOVA RISE tenisica nagrađena je kao najbolja tenisica za trčanje za svaku razinu od strane Women's Healtha. Dizajneri su vođeni idejom stvoriti tenisicu maksimalne udobnosti i na taj način zadovoljiti potrebe trkača koji će svakodnevno trenirati u njima.  Ono zajedničko svim trima modelima jest Dreamstrike+ potplat.

Dreamstrike+ srednji potplat kod Supernova tenisica pruža udobnost pri svakom doskoku dok Adiwear potplat donosi pouzdano prianjanje, čineći ove tenisice savršenim izborom za trčanje na različitim podlogama.

Comfort Heel Fit kombinira mekanu pjenastu podlogu i nježan tekstil za čvršće pristajanje i tako pružaju osjećaj kao da vam tenisica grli petu.

Sprečavanje ozljeda ključno je za dugoročni uspjeh u trčanju a SUPERNOVA tenisice pružaju podršku koja će vam pomoći da ostanete na pravom putu. Neutralne su tenisice za trčanje namijenjene osobama koje započinju svoje trkačko putovanje. Uz udobnost koju pružaju, iznimno su lagane. Veličina UK 8,5 iznosi 277 grama.

Kod brenda adidas fokus nije samo na istrčanim kilometrima i brzini već i na odgovornosti prema okolišu. Ova linija tenisica stvorena je s fokusom na održivost. Korištenjem recikliranih materijala smanjujemo opterećenje našeg okoliša, dok upotreba obnovljivih materijala pomaže u očuvanju dragocjenih resursa. Kada nosite SUPERNOVA tenisice, ne ulažete samo u svoje zdravlje i performanse, već doprinosite i očuvanju okoliša.

adidas SUPERNOVA RISE i STRIDE modele možete isprobati u Running Gate poslovnici a cijelu kolekciju pogledajte na web shop-u.