Otvorenje trgovine

February 23, 2017
Otvorenje trgovine

U petak, 24.02.2017. svoja vrata otvara Running Gate by Ferivi koncept trgovina specijalizirana za trkače. Trgovina se nalazi u Vlaškoj ulici 129, Zagreb i smišljena je da bude novi ''dnevni boravak'' za sve ljubitelje trčanja, trekinga i outdoora. Trgovinu otvaraju dva brata trkača čiji je životni moto da sve počinje vezanjem vezica i ulaskom u svijet trčanja. Ferdo i Ivica Kraljević su aktivni maratonci koji iza sebe imaju pretrčane sve najveće maratone. Ferdo je jedan od rijetkih Hrvata koji je pretrčao sve ''World Marathon Majors'' (Berlin, London, Tokyo, New York, Boston i Chicago), dok će Ivica taj cilj ostvariti ove godine u Bostonu.  Ferdo i Ivica svoje znanje i višegodišnje iskustvo žele podijeliti sa svim aktivnim i budućim trkačima otvarajući trgovinu prilagođenu potrebama zaljubljenicima u trčanje. Uređenje same trgovine bilo je inspirirano upravo sa 6 najvećih svjetskih maratona.

Ono s čim se Running Gate može pohvaliti je foot scanner koji trkačima omogućava skeniranje profila stopala, utvrđivanje tipa stopala te preporuku modela tenisica za trčanje. Uz to, Running Gate omogućava svojim posjetiteljima da uzmu testne modele tenisica i isprobaju ih na svom treningu trčanja kako bi smanjili mogućnost odabira neodgovarajućih tenisica. Trgovina ima i prostor za trkače koji se sastoji od garderobe, ormarića za ostavljanje stvari, mjesta za okrjepu, oglasne ploče gdje ćete moći saznati sve informacije o budućim utrkama te wall of fame gdje će trkači moći ostavljati svoje startne brojeve i još puno toga. Brandovi koje možete pronaći su: Nike, Adidas, Asics, Mizuno, Saucony, Salomon, Garmin, Compressport i Power Bar.

Running Gate u petak u 17 sati povodom otvorenja organizira trkački event u svom stilu. Na otvorenju posjetitelje očekuje popust od 20% na cjelokupan asortiman, poklon trkačka majica uz svaku kupnju tenisica, utrka na 5K powered by Zagreb Runners, DJ, koktel majstor i dr. 

Svi koji neće moći posjetiti trgovinu, ukupnu ponudu mogu pregledati i preko web shop-a www.runninggate.hr

Everything starts with lacing the trainers and entering the world of running…