20% popusta na artikle koji nisu na sniženju Koristiti kod: VJERNI20

Tenisice Saucony FREEDOM ISO

September 3, 2017
Tenisice Saucony FREEDOM ISO

Tenisice Saucony FREEDOM ISO cijelom svojom dužinom sadrže zračni uložak EVERUN koji trkačima daje izvrsan povratak energije nakon dodira s tlom.
ISOFIT tehnologija je osmišljena kako bi tenisica što bolje pristajala stopalu, što je uistinu i tako jer to funkcionira besprijekorno. 


Iako tenisica ne spada u kategoriju ultra laganih tenisica jer ima 255 grama, barem ne za mene jer sam imao i dosta laganije, ali kada budete koristili Saucony FREEDOM ISO imati ćete osjećaj da su upravo one najlaganije tenisice koje postoje na tržištu. Savršeno se prilagođuju stopalu i podlozi po kojoj trčite pa tako i na današnjoj utrci po Savskom nasipu (podloga: šljunak, makadam) nisam imao nikakvih problema trčati, što se može i vidjeti iz rezultata, a nakon utrke je osjećaj u nogama kao da nisam trčao, što je još jedna dobra vijest.
Za konačni zaključak o tenisicama ću pričekati još koji tjedan i utrku polumaratona kada ću moći komentirati kako se tenisice ponašaju i na dužim trčanjima.
Kako jedini "nedostatak" tenisica mogu navesti podatak da su 10%-20% skuplje od konkurencije, ali zbog toga su sigurno i do 20% bolje od konkurencije, razliku u cijeni možete anulirati od 10.3. u Running Gate trgovini gdje vas očekuje 20% popust! Vidimo se u Running Gate
Ponudu Saucony modela možete pogledati na slijedećem linku: LINK