Cyber Week

Cyber Week
Novosti, November 21, 2022
Cyber Week

Cyber Week ove godine traje 26.11., 27.11. i 28.11. Popust od 30% se odnosi na sve artikle (osim Garmin i HNS asortimana) koji već nisu na sniženju ili popustu.


Popust ostvarujete upisivanjem koda: VJERNI30 u polje ''KUPON KOD'' koji se nalazi u košarici:



Ukoliko narudžbu izvršite kao registrirani kupac, ostvarujete i loyalty bodove u visini 6% narudžbe, koje možete koristiti prilikom sljedeće narudžbe. (pravilnik loyalty kluba)

Također, pozivamo vas da se prijavite na newslettere kako bi prvi saznali sve o nadolazećim novitetima i akcijama

Kako bi vam omogućili jednostavniju kupnju za vrijeme Cyber Weeka, kao i poklona za nadolazeće blagdane, rok za povrat i zamjenu artikala za narudžbe izvršene od 21.11. do 31.12. 2022. smo produžili do 31.01.2023.

Kako bi ubrzali i pojednostavili dostavu, molimo vas da artikle platite unaprijed (kreditnim karticama ili PayPal-om) prilikom same narudžbe.

U dogovoru sa dostavnim službama, omogućili smo vam da vam paket bude ostavljen npr. ispred vrata ili da vas dostavljač dočeka na pločniku, kako bi se smanjila mogućnost fizičkog kontakta. Ukoliko želite navedeno, molimo vas da isto navedete u napomeni prilikom narudžbe.

Molimo vas da naručujete samo robu koju zaista planirate preuzeti jer svako nepreuzimanje robe bespotrebno povećava obujam posla dostavljačima i logistici.

Za svaki upit, molimo da nas kontaktirate na mail [email protected] te u
mailu navedete i kontakt broj telefona. Kolege će vas prilikom svakog
odgovaranja na mail, ukoliko bude potrebno, kontaktirati na navedeni broj.