X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Outdoor

tablično redno

8 Artikal(a)

tablično redno

8 Artikal(a)

Outdoor

Outdoor tenisice

Ako se namjeravate ozbiljnije bavite kretanjem u prirodi, ubrzo će vam postati jasno da obične tenisice nisu dovoljno dobro izrađene da bi izdržale izazove koje pred njih postavlja nešto grublji teren.

Obične tenisice s lakoćom će podnijeti lakšu makadamsku podlogu ili već utabane staze, ali za išta ozbiljnije potrebne su outdoor tenisice. Na prvi pogled se ne čini da između te dvije vrste ima velikih razlika, no to nije tako.

Dok su standardne tenisice lagane i prvenstveno namijenjene za trčanje po stabilnim podlogama, outdoor tenisice teže su i čvršće izrađene. Potplati su značajno izdržljiviji, a i uzorci na vanjskom dijelu napravljeni su tako da štite od prodora kamenja i ostalog raslinja. Izvedba outdoor tenisice takva je da je potplat nešto širi, što daje stabilnost na neravnom tlu. Mnoge outdoor tenisice dolaze s pojačanjima kod palca, kako bi se spriječile ozljede.

I gornjište outdoor tenisica izdržljivije je i otpornije na kišu i blato. To čini outdoor tenisice puno boljom investicijom od običnih tenisica ako se namjeravate kretati van utabanih puteva. Unatoč tome, malo tko će za jutarnji džoging posegnuti za outdoor tenisicama, ali one zaista imaju svoje primjene.

Ali nije sve samo u funkcionalnosti. Outdoor tenisice uopće nisu loše dizajnirane, a iz sezone u sezonu postaju sve popularnije i među modno osviještenim pojedincima.

U našoj ponudi možete izabrati između modela Nike, Saucony, adidas Performance, Mizuno i Salomon. Svaki od njih nudi razne modele koji su vrlo atraktivni, kvalitetni i izdržljivi. Uvjereni smo da nećete ostati razočarani našom bogatom ponudom i pristupačnim cijenama.

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje