X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Pravilnik Ferivi Loyalty kluba

 

 1. Pogodnost Loyalty kluba  sastoji se u pravu korisnika na ostvarenje popusta u visini sakupljenih bodova.
 2. Korisnikom Loyalty kluba može postati svaka punoljetna osoba.
 3. Loyalty bodovi nisu prenosivi.
 4. Bodove korisnik ostvaruje kupnjom na web shopu (www.runninggate.hr) i u trgovini (Vlaška 129, Zagreb). Pravo na bodove ostvaruju samo REGISTRIRANI kupci.
 5. Prilikom plaćanja (vrijedi za sve vrste plaćanja) kupac za svakih potrošenih 15,00 kn po računu ostvaruje pravo na 1 bod. Jedan bod vrijedi jednu kunu.
 6. Naknadni upis bodova nije moguć.
 7. Popust se može iskoristiti pri slijedećoj kupnji. Korisnik po želji može iskoristiti popust odjednom ili u više navrata. Popust u visini sakupljenih bodova korisnik može iskoristiti kupnjom na web shopu ili u trgovini.
 8. Trajanje Loyalty bodova je 365 dana od dana kada je narudžba preuzeta (vrijedi za kupce koji se odluče za plaćanje prilikom preuzimanja paketa). Kupcima koji plaćaju kreditnim karticama bodovi vrijede 365 dana od dana kada je narudžba zaprimljena.
 9. Bodovi se kupcu dodijeljuju na dan kada nam dostavna kuća potvrdi da je narudžba preuzeta (vrijedi za kupce koji se odluče za plaćanje prilikom preuzimanja paketa). Kupcima koji plaćaju kreditnim karticama bodovi se dodijeljuju slijedeći radni dan od dana kada je narudžba zaprimljena.
 10. Za svaku pisanu recenziju dobivate 5 bodova (5 kn). Bodovi za recenziju se mogu pribrojiti samo ako ste kupili proizvod koji recenzirate preko RunningGate webshopa.
 11. Bodovima se narudžba može umanjiti za maksimalno iznos osnovice. 
 12. FERIVI CO d.o.o. može prema vlastitoj procjeni i bez prethodne najave promijeniti pravila Loyalty kluba ili isključiti iz Loyalty kluba bilo kojeg korisnika. FERIVI CO d.o.o. nije obveza.
Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje