Asics Gel-Nimbus 21

ASICS GEL-NIMBUS 21 je udobna tenisica za svakodnevno trčanje koja će učiniti da se Vaše noge osjećaju ugodno. Ova verzija je dio ASICS Shine Pack-a, što znači da je vrlo reflektirajuća kako bi vas učinila vidljivijim tijekom ranih jutarnjih i kasnih večernjih gradskih trčanja.

Tenisica za duge dionice

ASICS GEL-NIMBUS postoji već više od 20 godina. Sa svojim najnovijim ažuriranjem za tenisice za trčanje, ASICS je napravio veliki korak naprijed: inovativna konstrukcija srednjeg dijela s FlyteFoam Propelom nudi maksimalni povrat energije ispod prednjeg dijela stopala i dodatnu energiju. Imate sve što vam je potrebno za poboljšanje izvedbe - sada je u Vašim rukama.
KUPI

Vrhunska udobnost

SpEVA 45 trajna pjena ugrađena je u potplat tenisice kako bi ublažila svaki vaš korak. U ovom modelu, ASICS radi s dva različita FlyteFoam jastučića: gornji sloj je izrađen od FlyteFoam Propel, donji sloj je FlyteFoam Lyte - zajedno pružaju vrhunsku udobnost. Prostrani prednji dio za nožni prst i oblikovani EVA uložak osiguravaju udobnost i slobodu kretanja.
KUPI

Pouzdana potpora

Novo razvijena mreža pruža više prozračnosti i podrške. Vanjski Clutch Counter sustav pruža peti vrhunsku potporu, dok Ortholite pjena u području oko zgloba omogućuje učinkovito upravljanje vlagom. AHAR potplat onemogućuje klizanje na mokrim površinama i jamči potpuni bočni kontakt.
KUPI
FlyteFoam™
pjena
AHAR
potplat
Neutral
vrsta tenisice
1011A714-100
kataloški broj

Trčite slobodno

Uz GEL-NIMBUS ASICS 21 uživat ćete u glatkom, čvrstom iskustvu trčanja i bezgraničnoj energiji. Kao dio ASICS Shine Pack-a, vrlo reflektirajući dizajn ove verzije osigurava sigurnije trčanje pri slabom osvjetljenju nego ikad prije. Najviše voljena tehnologija pjene i smanjena težina čine ovaj model savršenim izborom za one koji se žele poboljšati. Ukratko: elegantna tenisica za trčanje bez napora.