Nike Air Zoom Pegasus 36 CODY

Vratio se ikonski Nike Air Zoom Pegasus 36 - sada s još boljom perforacijom i većim svojstvima hlađenja. Gornji dio ima posebno razvijenu mrežicu na strateškim mjestima kako bi se spriječilo pregrijavanje stopala.

Apsorpcija udaraca

Dok element Zoom Air u punoj duljini pruža gladak, reaktivan osjećaj trčanja, Cushlon ST pjena pruža čvrste, ali odzivne jastuke tijekom cijelog trčanja. Podplat jamči apsorpciju udara i izvrsnu vuču na svim vrstama terena.
KUPI

Vrhunska prozračnost

Perforacije u prednjem dijelu stopala i luk poboljšavaju prozračnost. Zahvaljujući otvorenim vlaknima Flywire u području srednjeg stopala, ova tenisica pruža pouzdan spoj čak i pri najvećim brzinama. Dio oko zglobase odvaja od gležnja kako bi smanjio pritisak na Ahilovu tetivu i poboljšao udobnost na stražnjem dijelu stopala.
KUPI

Visoke performanse

Dio između uloška djeluje zajedno sa jezikom kako bi se postigao fit koji se prilagođava konturama vašeg stopala i pokretima tijekom trčanja. Tanak dizajn tenisica smanjuje  težinu kako bi se zajamčila minimalistička prilagodba visokih performansi.
KUPI
Cushlon ST
pjena
Zoom Air
element
Flywire
vlakna

Nova verzija ikone

Nike Air Zoom Pegasus 36 sada ima tanji dizajn i poboljšanu ventilaciju; otvorena vlakna Flywire nude pouzdan spoj. Ova tenisica dio je Nike Artist Pack-a, koji je dizajnirao Cody Hudson. Impresionira privlačnim gornjim i razigranim amblemima.