Testni modeli tenisica

Testni modeli tenisica
May 8, 2019
Testni modeli tenisica

RunningGate Vam omogućava testiranje vrhunskih modela tenisica za trčanje. Tenisice jednostavno naručite na svoju kućnu adresu:

Ponudu testnih modela možete pogledati OVDJE

UVIJETI NARUČIVANJA:

1. Testni modeli se naručuju putem web shopa www.runninggate.hr ili osobnim dolaskom u trgovinu RunningGate, Vlaška ulica 129, Zagreb.
2. Prilikom narudžbe se vrši rezervacija sredstava na kreditnoj kartici putem PayWay sustava. Iznos sredstava koji se rezervira na kreditnoj kartici jednak je maloprodajnoj cijeni testnog modela
3. Sredstva će biti rezervirana na kartici sve dok naručitelj ne vrati tenisice na adresu:
Ferivi & Co. d.o.o.
Osiječka 188
31207 Tenja
4. Dostava testnog modela do naručitelja je besplatna
5. Trošak povrata tesnog modela na adresu navedenu pod točkom 3. snosi naručitelj testnog modela (naručitelj sam izabire dostavnu službu kojom će vratiti testni model)
6. Naručitelj mora poslati testni model u roku od 3 (tri) dana od primitka istih. Ukoliko u navedenom roku ne pošalje testni model smatrati će se da ga želi kupiti te će mu sredstva na kartici biti naplaćena i izdan račun koji će biti poslan na mail adresu ostavljenu prilikom narudžbe.
7. Nakon što naručitelj vrati testni model na adresu iz točke 3. i one budu pregledane (moraju biti vraćene u istom stanju u kakvom su i zaprimljene, te kutija od tenisica ne smije biti oštećena) sredstva koja su rezervirana na kredinoj kartici biti će otkazana (vraćena naručitelju)
8. Ispunjavanjem recenzije (preuzmi je ovdje) i slanjem fotke u testiranom modelu ostvaruje se 20% popusta na novu kolekciju prilikom iduće kupnje uz korištenje personaliziranog koda koji ćete dobiti na mail sa kojeg ste poslali fotografije
9. Naručitelj testnog modela slaže se sa ovim uvijetima.