" />

Nike Air Zoom Pegasus 37

Nike Air Zoom Pegasus 37
June 4, 2020
Nike Air Zoom Pegasus 37

Pegasus je predstavljen 1983. godine kao "tenisica za svakog trkača" i od tada je, iako postupno, pretrpio značajne tehnološke promjene. 

Upravo je to čar Pegasusa: razvijen je korak po korak kroz svaki model tako da trkači imaju tenisicu koju dobro poznaju, odnos koji se nastavlja s novim Nike Air Zoom Pegasusom 37. 

Zračni jastuk u cijeloj dužini postao je zoom zračni jastuk u prednjem dijelu stopalaTo osigurava bolji povrat energije i čini trčanje još intenzivnijim. Zračni jastuk je dvostruko deblji od Pegasus 36 (prethodnika) Zoom zračnog jastuka i nudi veći povrat energije. Nike Air Zoom tehnologija odozgo ugrađena je u React pjenu za međunožni dio. React pjena je lakša, reaktivnija i trajnija od prethodne pjenaste podloge. Prozirni gornji materijal daje cipeli lagani, pero-svijetli izgled. Ažurirani remen za srednju nogu prilagođava se veličini stopala, osiguravajući udobnost i podršku pri svakom koraku. 

Pegasus je dokazana brzina za sve sportaše. Važno je unaprijed reći da je Pegasus zaista tenisica za svakog trkača. Početnici i Eliud Kipchoge naći će vjernog partnera za svoje trkačke treninge u Pegasusu.