Dostava artikala

Dostava artikala
March 19, 2020
Dostava artikala

Obzirom na to da uslijed pandemije koronavirusa trgovine ne rade, želimo vas obavijestiti da internet prodaja i dalje radi.

Zbog dodatnih preventivnih mjera koje smo poduzeli, te smanjenja broja mjesta s kojih šaljemo pakete, moguće je dodatno vrijeme od nekoliko dana u kojem će paketi biti isporučivani (u odnosu na standardno vrijeme od 5 radnih dana).

Također, usluga od Click&Collect koju smo imali u svim našim trgovinama je trenutno ukinuta.

Kako bi vam omogućili jednostavniju kupnju za sve narudžbe izvršene od 16.03.2020. do daljnjega omogućili smo kupcima besplatnu zamjenu. Rok za povrat i zamjenu artikala za navedene narudžbe smo produžili do 31.05.

Kako bi uslijed svega, umanjili mogućnost prijenosa virusa, molimo vas da artikle platite unaprijed (Internet bankarstvom, kreditnim karticama ili PayPal-om) prilikom same narudžbe.

U dogovoru sa dostavnim službama omogućili smo vam da vam paket bude ostavljen npr. ispred vrata ili da vas dostavljač dočeka na pločniku, kako bi se smanjila mogućnost fizičkog kontakta.

Sve navedeno vas molimo da navedete u napomeni prilikom narudžbe.

Molimo vas da naručujete robu samo ako ju zaista i želite preuzeti jer svako ne preuzimanje robe nepotrebno povećava obujam posla dostavljačima i logistici

Za svaki kontakt molimo vas da nas kontaktirate na mail [email protected] te u mailu navedete kontakt broj telefona na koji vas se može kontaktirati. Kolege će prilikom svakog odgovaranja na mail, ukoliko bude bilo potrebe, kontaktirati vas na navedeni broj.
 
Hvala vam.