POVRATAK NA WWW.RUNNINGGATE.HR

NOVA IKONA POVRATA ENERGIJE

Ultraboost 19 predstavlja kombinaciju optimiziranog Boost pojačanja u potplatu sa definiranijom izvedbom za još veći povrat energije u svakom koraku.
PREGLEDAJTE SADA

OTKRIJTE „RE-BOOSTED“ (POBOLJŠANE) KOMPONENTE

Za stvaranje Ultraboost 19, promjenili smo originalni koncept izvedbe od 17 dijelova na samo4 ključne komponente.
OTKRIJTE SVE
OPTIMIZIRANO POBOLJŠANJE
3D OKVIR PETE
PRIMEKNIT 360
podešena torzijska opruga

ULTRABOOST 19: NEPOVRATNA TEŽNJA ZA NOVOM INOVACIJOM

Ovo je priča o tome kako smo skupili sve što smo znali o trčanju, razdvojili je i počeli ispočetka. Jer što Vas drugo pokreće nego traženje nečeg novog i drugačijeg? Željeli smo razviti koncept obuće koji će uistinu potaknuti sport i trčanje. Kapetanica Adidas trkača, Jessie Zapo kaže: "Uvijek razmišljamo: Kako poboljšati trčanje? Kako ga održati avangardnim? ”

POČETAK SA 4.000 KREATORA

U duhu beskrajnog poboljšanja, okupili smo grupu od 4.000 kreatora kako bismo zajedno zamislili što bi trčanje moglo biti i kako ga poboljšati. „Kreatori nisu samo kreativni ljudi. To su ljudi koji žele evoluirati u trčanju za i sa adidasom ”, kaže Kathi Hoffman, članica Adidasa. Naš je cilj bio ostaviti iza sebe prošlost i raditi zajedno sa novim ljudima kako bismo omogućili najbolju moguću budućnost za trčanje. Zajedno smo krenuli na novi put otkrivanja - sve dok se nisu počeli slagati odgovori jedno za drugim.

Kreatori su bili glasni i jasni. Povijesno gledano, trčanje je predviđeno kao aktivnost za pojedinca, ali ta slika sve više blijedi. Tu je novo doba, s pokrenutim grupama koje se osnivaju u gradovima diljem svijeta kako bi izazvale i inspirirale jedni druge da isključe pokretne trake u teretanama, istraže nove rute, osobno se transformiraju i pokrenu svoje tijeo naprijed.

PREGLEDAJTE SADA

VRHUNSKA SURADNJA

Naš proces zajedničkog stvaranja bio je osmišljen kako bi se upustio u ono što novi val kreatora želi, potrebe i snove za tenisicama koje će ih odvesti u sljedeću fazu njihovog trčanja i - novi način sporta. Prvi korak bio je uzeti prvu generaciju Ultraboost-a i rastrgati je po šavovima. "Morali smo ponovno razmisliti o svemu što smo mislili da znamo o izradi radne obuće", objašnjava Roy Williamson, proizvođač obuće u Adidasu.

Željeli smo vidjeti što zasada odgovara  i što se još može poboljšati. Originalni koncept Ultraboost-a obožavan je zbog svoje neviđene udobnosti i nepogrešivog dizajna – revolucionarnog spoja. Ali ništa nije ostalo bez poboljšanja i ponavljanja, pa smo uklonili postojećih 17 komponenti, komad po komad, sve dok nismo ostavili samo četiri ključne značajke. Potom smo proveli svoje vrijeme kako bismo poboljšali komponente sve dok nismo bili sretni što će istinski redefinirati performanse.

Naposljetku, htjeli smo stvoriti najkvalitetniju tenisicu za trčanje koju smo ikada napravili. Ultraboost 19 bit će minimalan u komponentama, ali velik u performansama. To bi bila tenisica za sve, za legende trčanja, za početnike, za rekreativce; tenisica koja se nosi na bilo kojoj površini: staza, asfalt, pločnik; cipela koja služi kaoosnova  za vožnju pravim tempom, težnjom i razvojem.

PREDSTAVLJANJE

Ponovno osmišljen gornji dio Ultraboost 19 neprimjetno je spojen kako bi stvorio osjećaj druge kože. "Gornji dio cipele Ultraboost definiran je Primeknit tehnologijom", kaže Roy Williamson, "Imalo je smisla kada smo razvijali novu cipelu koju bismo napisali u novom poglavlju Primeknita." Tkanina koja je i fleksibilna i snažna, pruža ciljanu podršku gdje je trkačima najpotrebnija.

Ovo znamo: trčanje je stvaranje energije. Originalni Boost koncept bio je uhvatiti energiju koja dolazi u svakom udarcu noge i vratiti  je natrag - stvarajući pozitivnu povratnu petlju između trkača i cipela. Za Ultraboost 19, optimizirali smo srednji dio podloge kako bismo osigurali 20% više povećanja. “To je uistinu sljedeća razina Ultraboost-a”, kaže Heiko Schlarb, direktor Future Sport Science u Adidasu.

PREGLEDAJTE SADA

U skladu s našim poticajima za stalnim inovacijama, nova Ultraboost 19 tenisica stvorena je sa boljim svojstvima od bilo koje prethodne Ultraboost tenisice. "To nam omogućuje da stvorimo optimiziranu razinu fleksibilnosti u prednjem dijelu stopala i sposobnosti torzije u srednjem dijelu stopala", objašnjava Heiko Schlarb. Svaki put kada je potplat postavljen na površinu, posebno svojstvo „Tuned Torsion Spring“ radi zajedno s optimiziranim potisnim umetkom kako bi generiralo silu poriva u potez trkača.

Radikalno dizajnirani 3D okvir za pete na Ultraboostu 19 savršen je kontrapunkt materijala sa mekom tkaninom, poput čarapa, Primeknit 360. "Smanjili smo ga na osnovne dijelove", kaže Roy Williamson, objašnjavajući što 3D svojstva čine ovoj tenisici. Okvir drži gležanj na mjestu, dopuštajući prirodnu ekspanziju pete. "Osmišljen je kako bi stvorio vrhunsku prilagodljivost i podršku tijekom trke."

SLJEDEĆI KORACI

Od 4.000 kreatora do 4 ključne komponente: Ultraboost 19 je ovdje. Sa paketom bez premca koji se ne može usporediti s novim značajkama i prikladnim poboljšanjima, spreman je za novu eru. Sada je vrijeme za vezanje i korak u budućnost sa obnovljenim osjećajem svrhe i kreativnosti.

PREGLEDAJTE SADA