Povratak na RunningGate.hr

NIKE FREE

OSLOBODITE VAŠE STOPALO

Dizajnirane za prirodne pokrete, Nike Free tenisice oslobađaju Vaše stopalo tako da ono može trčati onako kako bi i trebalo.
KUPI

Prirodno kretanje

Nike Free vanjski potplat ima lagane fleksibilne sekcije, koje smanjuju krutost pjenom i dopuštaju joj da se kreće jednako prirodno kao i samo stopalo.

Osjećaj nalik bosim nogama

Nije samo do minimalnog dizajna i materijala koji su prozračni - Nike Free je oblikovan prema anatomiji stopala, pa se uklapa kao druga koža i stvara osjećaj kao prirodni nastavak vašeg tijela.

Fino podešena fleksibilnost

Od početka do kraja tenisice fleksibilni materijali olakšavaju kretanje stopala na svaki potreban način.

Znanost iza Nike Free

Tobie Hatfield, direktorica inovacija za sportaše i EricAvar, potpredsjednik za inovacije, proveli su iscrpnu seriju mjerenja kako bi naučili kako se noga ponaša dok trči. Bila je to jedna od prvih studija te vrste i dala im je podatke potrebne za službeno pokretanje dizajna prvog modela Nike Free-a.

„Mogu dobiti tenisice koje god požele, a žele trčati bosi! ”

Tobie Hatfield, jedan od dizajnera prvog Nike Free-a, nakon što je promatrao elitnu obuku atletskog tima.
Nike Free uvijek pomaže poboljšati prirodno kretanje vašeg tijela, ali iskustva trčanja kao da nemate ništa na nogama variraju od tenisice do tenisice. Te varijacije se ocjenjuju na slobodnoj ljestvici. Što je niži broj, to je veći taj osjećaj.