20% popusta na artikle koji nisu na sniženju Koristiti kod: VJERNI20

Adidas Performance Duramo 8 W

August 20, 2017
adidas Performance Duramo 8 W

Isprobali smo još jedan model iz Duramo linije koja nas je do sad ugodno iznenadila sjajnim omjerom cijene i kvalitete. Nastavlja li i osma generacija ovu tradiciju? Elegantan i ne previše odvažan izgled karakteristika je ovih tenisica. Crno gornjište s bijelim potplatom ne izgleda loše, premda nije ni uzbudljivo ni inovativno, no za budžetnu tenisicu dojam je više nego dobar.

Vidljivo je da u svakom pogledu predstavlja napredak u odnosu na lošije, manje poznate brandove. Gornjište je napravljeno od izdržljivog tekstila, ali nije vodonepropusno. S druge strane, tenisice su prozračne i u njima je ugodno trčati. Šavovi su vidljivi, ali zahvaljujući debeloj podstavi tenisica nije neudobna i nema ih previše. Ortholite umetak u potplatu povećava udobnost i upija udarce.

Također, pridonosi ukupnom dojmu jer je antibakterijski i omogućuje cjelodnevno nošenje bez razvoja neugodnih mirisa. Rubni dijelovi potplata napravljeni su od termoplastičnog poliuretana (TPU). Taj materijal drži nogu u stabilnom položaju prilikom bočnih kretnji, smanjujući pritom rizik od klizanja i ozljeda. Glavnina potplata napravljena je od Cloudfoam materijala koji efikasno upija i raspodjeljuje silu udara, smanjujući pri tome pritisak na zglobove i mišiće stopala. Time se eliminira potreba za dodatnim ulošcima koji su često potrebni kod jeftinih, neudobnih tenisica. Za razliku od prethodne generacije, čiji je potplat bio sklon brzom trošenju, ovdje je prisutan sloj sume koja pridonosi trakciji i traje dugo. To se postiže zahvaljujući Adiwear tehnologiji. Guma je čvrsta, jaka i izdržljiva.

Tenisica ne ostavlja tragove pa se može nositi u dvorani. Ovo je model tenisica koji će većinu nezahtjevnih korisnica zadovoljiti kombinacijom udobnosti, dobrih performansi i najbitnije, niskom cijenom. S njima možete trčati, ići na fitness, ali i obavljati svakodnevne poslove. Preporuka ako tražite dobre ali povoljne tenisice.

Tenisice potražite OVDJE