Tenisice Saucony FREEDOM ISO

September 3, 2017
Tenisice Saucony FREEDOM ISO

Tenisice Saucony FREEDOM ISO cijelom svojom dužinom sadrže zračni uložak EVERUN koji trkačima daje izvrsan povratak energije nakon dodira s tlom.
ISOFIT tehnologija je osmišljena kako bi tenisica što bolje pristajala stopalu, što je uistinu i tako jer to funkcionira besprijekorno. 


Iako tenisica ne spada u kategoriju ultra laganih tenisica jer ima 255 grama, barem ne za mene jer sam imao i dosta laganije, ali kada budete koristili Saucony FREEDOM ISO imati ćete osjećaj da su upravo one najlaganije tenisice koje postoje na tržištu. Savršeno se prilagođuju stopalu i podlozi po kojoj trčite pa tako i na današnjoj utrci po Savskom nasipu (podloga: šljunak, makadam) nisam imao nikakvih problema trčati, što se može i vidjeti iz rezultata, a nakon utrke je osjećaj u nogama kao da nisam trčao, što je još jedna dobra vijest.
Za konačni zaključak o tenisicama ću pričekati još koji tjedan i utrku polumaratona kada ću moći komentirati kako se tenisice ponašaju i na dužim trčanjima.
Kako jedini "nedostatak" tenisica mogu navesti podatak da su 10%-20% skuplje od konkurencije, ali zbog toga su sigurno i do 20% bolje od konkurencije, razliku u cijeni možete anulirati od 10.3. u Running Gate trgovini gdje vas očekuje 20% popust! Vidimo se u Running Gate
Ponudu Saucony modela možete pogledati na slijedećem linku: LINK