Nike Flyknit Racer

May 8, 2017
Nike Flyknit Racer

PRECIZNO KONSTRUIRANE ZA IZRAZITO LAGANO TRČANJE.

Inovativne unisex tenisice za trčanje Nike Flyknit Racer strukturu i potporu dobivaju od tehnologije Nike Flyknit. Posljedica toga je izuzetno mala težina, uz savršeno pristajanje. Stoga nije čudno da ih najbolji maratonci na svijetu koriste na natjecanjima.

Gornjište u jednom sloju eliminira potrebu za vanjskim slojevima, čime se smanjuje težina. Svaka petlja dizajnirana je da se po potrebi proširi ili suzi. U procesu šivane izrade koristi se samo ono što je potrebno.


GORNJIŠTE
1 Jednodijelno gornjište s pletenom konstrukcijom od poliesterskih vlakana bešavno integrira elemente visoke prozračnosti, rastezljivosti i podrške ondje gdje su vam najpotrebniji.
2 Tehnologija Dynamic Flywire izuzetno je lagana i prilagodljiva putem vezica te se prilagođava stopalu.
3 Pleteni jezik niskog profila pruža prozračivanje i udobnost.
4 Jezičak na peti omogućuje lako obuvanje i izuvanje.
5 Reflektivni elementi omogućuju vidljivost pri slabom osvjetljenju.

SREDNJI DIO POTPLATA
6 Phylon unutarnji dio potplata pune dužine oblikovan za kompresiju za lagano ojastučenje.
7 Nike Zoom jedinica u prednjem dijelu stopala pruža responzivno ojastučenje niskog profila

POTPLAT
8 Waffleskin gumeni vanjski dio potplata s posebnim uzorkom za trčanje u obliku romba pruža lakoću, trajnost i prianjanje.
9 Čepovi vanjskog dijela potplata lagano su podignuti ispod prednjeg dijela stopala za bolje prianjanje, udobnost prilikom odraza od prstiju i držanje podloge kad je to trkačima potrebno.
10 Izrezi koji idu dijagonalno cijelom dužinom vanjskog dijela potplata poboljšavaju fleksibilnost za laganije i učinkovitije trčanje.
11 Guma od ugljikovih vlakana BRS 1000 kroz cijelo područje gdje peta dotiče tlo pruža maksimalnu trajnost ovog dijela koji se najviše troši.

Tenisice potražite na slijedećem linku: LINK